Friday, June 8, 2012

Segmen ~ Saya Mahu Follower Tegar

Bismillahirrahmanirrahim...




Assalamualaikum.


Click gambar untuk join


Harini,sy nak join Segmen~Saya Mahu Follower Tegar.Actually,ni first time sy join segmen,maklumlah masih baru lagi dalam dunia blog ni.Tak salah kan kalau kita nak up kan followers dengan join segmen,contest,etc..Korang pon,jom lah join segmen nih.


Syarat-syarat nya;

1. Tempekkan gambar segmen di entry.
2. Follow blog Hana. >wajib
3. Buat satu entry tentang segmen ni yang menunjukkan anda join.Tak payah panjang pun takpe
4. Kalau nak tag kawan2 anda pun boleh, kalau tak nak pun takpe.
5. Anda semua mestilah meletakkan link entry anda di kotak komen yang telah disediakan.

Tarikh Tutup: 22 Jun 2012

Tulah syarat-syarat nya,senang je kann.Apa lagi,jomm ramai-ramai join.Ok,bye!Assalamualaikum

1 comment:

Cik Amal said...

dari segmen yang sama
follow sini
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

#kalau awak tak de SAYS,jum daftar
dia macam nuffnang gak, bole dapat duit even dengan blog
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/cara-daftar-says.html