Saturday, June 9, 2012

3rd Giveaway by Ina Amyza

Bismillahirrahmanirrahim...




Assalamualaikum.


Today,sy join "3rd Giveaway by Ina Amyza".GA nih tersangattt lah OhSem.K,betul ni.



Click Banner untuk join!


Tak rugi kalau korang join.Nak dapat hadiah menarik?Join lah GA ni.Nak tengok hadiah yang menarik tu?CLICK SINI !Syarat-syarat dia pon simple-mimple je!

Cara Nak Join;

1. Buat entry bertajuk "3rd Giveaway by Ina Amyza"
2. Letak banner giveaway ke dalam entry dan linkkan ke GA ini
3. Tinggalkan link penyertaan di ruang komen . CBOX tidak diterima
4. Letak banner giveaway di sidebar sehingga tamat giveaway
5. Tak perlu tag . Promote giveaway ni sahaja *ada hadiah untuk Top Referrel
6. Wajib like/follow/add semua sponsor *kalau tak nak, tak payah join


Tarikh tamat : 21 July 2012 jam 9 malam . 

Ok,apa lagi?Cepat click Banner atas tu.Bye Assalamualaikum.

2 comments:

Ina Amyza said...

Thank you for join :) Jangan lupa promote ya sebab ada hadiah untuk Top Referrel ! Gud luck ;)

Cik Amal said...

wahhh
good luck
mane tau menang